More

    TAG

    Поранешната сопруга на починатиот хокеар за околностите на неговата смрт: Најверојатно бил многу пијан

    Поранешната сопруга на починатиот хокеар за околностите на неговата смрт: Најверојатно бил многу пијан

    Јулија Михајлова зборуваше за околностите на смртта на Константин Колцов. Поранешната сопруга на починатиот Константин Колцов, Јулија Михајлова, смета дека нејзиниот поранешен партнер не се...

    Latest news