More

    TAG

    Поради голем штрајк

    Поради голем штрајк, железничкиот сообраќај во Германија е речиси целосно суспендиран

    Железничкиот сообраќај во Германија беше речиси целосно прекинат во четвртокот поради еднодневен штрајк на машиновозачите, а само мал број возови сообраќаат со вонреден возен...

    Latest news