More

    TAG

    Поморска несреќа кај Дуги оток: Јахтата удрила во кафезот на рибникот

    Поморска несреќа кај Дуги оток: Јахтата удрила во кафезот на рибникот

    Никој од членовите на екипажот не е повреден во поморската несреќа што се случи ноќта меѓу четвртокот кон петокот во близина на Дуги Оток,...

    Latest news