More

    TAG

    ПОМЛАДИ ОД 35 ГОДИНИ ЗАБОЛУВААТ ОД РАК НА ГРЛО НА МАТКА

    ПОМЛАДИ ОД 35 ГОДИНИ ЗАБОЛУВААТ ОД РАК НА ГРЛО НА МАТКА

    Во нашата држава има висока инциденца од 20 нови случаи со карцином на грло на матка на 100 илјади жени, споредено со она кон...

    Latest news