More

    TAG

    Поминаа 30 години од масакрот во Маркале

    Поминаа 30 години од масакрот во Маркале

    На денешен ден пред 30 години се случи првиот масакр во Маркале во центарот на Сараево. Од позициите на војската на Република Српска на...

    Latest news