More

    TAG

    Полска: Координација за тоа дали на Русите кои бегаат од мобилизација им се дозволува влез во ЕУ

    Полска: Координација за тоа дали на Русите кои бегаат од мобилизација им се дозволува влез во ЕУ

    Шефот на полското биро за национална безбедност, Павел Солох, одлуката на балтичките земји да не ги ослободуваат Русите кои бегаат поради мобилизација ја смета...

    Latest news