More

    TAG

    Полска и Литванија постигнаа договор за забрзување на извозот на жито

    Украина, Полска и Литванија постигнаа договор за забрзување на извозот на жито

    Украина, Полска и Литванија се договорија за план за забрзување на извозот на украински житарки, објавија денеска властите.Според договорот, инспекциите на жито од украинско-полската...

    Latest news