More

    TAG

    Политико: Падот на Путин ќе биде хаотичен и насилен

    Политико: Падот на Путин ќе биде хаотичен и насилен

    Бунтот на Евгениј Пригожин ги разоткри пукнатините во Русија и како што рече лидерот на опозицијата Михаил Ходорковски, сега светот и земјата ќе знаат...

    Latest news