More

    TAG

    Почина поранешниот заменик Роберто Батели

    Почина поранешниот заменик Роберто Батели

    На 70-годишна возраст почина поранешниот пратеник Роберто Батели. Пратениците на следната седница на Националното собрание ќе му оддадат почит на својот поранешен колега со...

    Latest news