More

    TAG

    Пет работи што треба да ги знаете за резултатите од изборите за Европскиот парламент

    Пет работи што треба да ги знаете за резултатите од изборите за Европскиот парламент

    Европската народна партија (ЕПП) извојува чиста победа на изборите за Европскиот парламент во неделата, консолидирајќи ја својата контрола иако екстремно десничарските групи постигнаа големи...

    Latest news