More

    TAG

    Пет намирници кои ќе ви помогнат да ги намалите штетните ефекти од загадениот воздух

    Пет намирници кои ќе ви помогнат да ги намалите штетните ефекти од загадениот воздух

    Воздухот што го дишеме достигна опасни нивоа на загадување. Експертите ги советуваат луѓето да се воздржат од каква било форма на брза физичка активност,...

    Latest news