More

    TAG

    Партијата на домородното маорско население на Нов Зеланд повика на прекин на врските меѓу нивната земја и Велика Британија

    Партијата на домородното маорско население на Нов Зеланд повика на прекин на врските меѓу нивната земја и Велика Британија

    Партијата на домородното маорско население на Нов Зеланд повика на прекин на врските меѓу нивната земја и Велика Британија. На Маорите им пречи и...

    Latest news