More

    TAG

    Памплона

    Првата трка на бикови се одржа во Памплона по три години

    Првото трчање на биковите се одржа денеска во Памплона во рамките на фестивалот Сан Фермин.Во трката која траеше две минути и 35 секунди немаше...

    Latest news