More

    TAG

    па се огласи од болничкиот кревет

    Кристина со објавата сите ги загрижи, па се огласи од болничкиот кревет

    Помладата сестра на новосадската пејачка Наташа Беквалац, познатата модна дизајнерка и голема поддршка и нејзина соработичка Кристина Беквалац, која неодамна и јавно кажа што...

    Latest news