More

    TAG

    открива „Сандеј тајмс“

    Принцот Чарлс добил донација од 1 милион фунти за добротворни цели од семејството на Осама бин Ладен, открива „Сандеј тајмс“

    Принцот Чарлс добил донација од 1 милион фунти за добротворни цели од семејството на Осама бин Ладен, открива „Сандеј тајмс“. Според весникот, принцот Чарлс (73) прифатил пари од Бакр...

    Latest news