More

    TAG

    открија астрономите и кога

    Пронајдена уште една комета: Се очекува нереално искуство, открија астрономите и кога

    Астрономите пронајдоа друга комета. Директорот на Националната опсерваторија и планетариум во Србија, д-р Бранислав Ровчанин објаснува зошто се очекува нереално искуство и кога ќе...

    Latest news