More

    TAG

    Откриена причината зошто Валиева продолжи да се натпреварува

    Откриена причината зошто Валиева продолжи да се натпреварува?

    Руската олимпија Камила Валиева не била допингувана, туку веројатно проголтала нешто загадено со лековите на нејзиниот дедо, кој пиел триметазидин, лек за срцеви заболувања...

    Latest news