More

    TAG

    Откриена е лабораторија среде Софија

    Откриена е лабораторија среде Софија

    Одделот за сузбивање на организиран и сериозен криминал, Единица за недозволена трговија со дрога, по повеќемесечна оперативна соработка и меѓународна полициска истрага насочена кон...

    Latest news