More

    TAG

    Освоена е карпата Касин на планината Пиц Бадиле

    Освоена е карпата Касин на планината Пиц Бадиле

    Влатко Деловски, Владимир Ѓоргиевски и Саша Грбиќ се првите Битолчани кои ја качија карпата Касин на планината Пиц Бадиле (3,308 м). Тројцата се членови...

    Latest news