More

    TAG

    Остатоци од човечко тело беа пронајдени во куфер на аукција во Нов Зеланд

    Остатоци од човечко тело беа пронајдени во куфер на аукција во Нов Зеланд

    Полицијата во Нов Зеланд започна истрага откако тамошното семејство пронашло остатоци од човечко тело во куфер што го купиле на аукција. Полицијата покренала истрага за...

    Latest news