More

    TAG

    Осми мај е можниот датум за одржување на втор круг од претседателските избори заедно со парламентарните избори.

    Осми мај е можниот датум за одржување на втор круг од претседателските избори заедно со парламентарните избори

    Осми мај е можниот датум за одржување на втор круг од претседателските избори заедно со парламентарните избори. Денеска премиерот Димитар Ковачевски изјави дека постои доволно...

    Latest news