More

    TAG

    организирање и на генерален штрајк

    Судската и јавнообвинителската администрација од денеска повторно на протест

    Незадоволни од платите и со желби да им се покачат колку на функционерите, вработените во судската и јавнообвинителската администрација денеска повторно на протест. Бараат...

    Latest news