More

    TAG

    Олеснети кредитни услови и зголемена побарувачка од граѓаните

    Олеснети кредитни услови и зголемена побарувачка од граѓаните

    Условите за кредитирање ќе се олеснуваат, побарувачка на кредити од страна на домаќинствата ќе расте  – ова се дел од очекувањата на банкарите што се...

    Latest news