More

    TAG

    октопод

    Ова се причините зошто октоподите не треба да се одгледуваат за храна,покажуваат емоции, од радост и возбуда до тага и болка.

    Ги надживеале диносаурусите, размислуваат со рацете, „емотивни“ се и можат да научат речиси сè што ќе им се покаже. Веста за отворањето на првата...

    Latest news