More

    TAG

    Околу 74

    Околу 74,1 отсто од младите во Австрија, веруваат дека пандемијата со коронавирусот им ја „украла“ младоста

    Околу 74,1 отсто од младите во Австрија, веруваат дека пандемијата со коронавирусот им ја „украла“ младоста. Тие се соочувале и уште се соочуваат со...

    Latest news