More

    TAG

    Околу 300.000 дози вакцини на „Фајзер“ наскоро ќе завршат на депонијата Дрисила затоа што им истекува рокот на важност

    Околу 300.000 дози вакцини на „Фајзер“ наскоро ќе завршат на депонијата Дрисила затоа што им истекува рокот на важност

    Околу 300.000 дози вакцини на „Фајзер“ наскоро ќе завршат на депонијата Дрисила затоа што им истекува рокот на важност. Од Mинистерството за здравство за...

    Latest news