More

    TAG

    огромна е бројката на починати – дури 57

    Во Хрватска нови 1.270 нови случаи на зараза со коронавирус, огромна е бројката на починати – дури 57

    Во последните 24 часа во Хрватска забележани се нови 1.270 нови случаи на зараза со коронавирус, но огромна е бројката на починати – дури...

    Latest news