More

    TAG

    Одговорноста за инцидентот ја презеде организација со име Револуционерната класа самоодбрана

    Одговорноста за инцидентот ја презеде организација со име Револуционерната класа самоодбрана

    Во центарот на Атина, во близина на зградата на Министерството за труд, синоќа експлодирала бомба и предизвикала штета на зградата, но нема повредени, пренесува...

    Latest news