More

    TAG

    ОДБЕЛЕЖАНИ 110 ГОДИНИ ОД ОХРИДСКОТО ВОСТАНИЕ

    ОДБЕЛЕЖАНИ 110 ГОДИНИ ОД ОХРИДСКОТО ВОСТАНИЕ

    По повод 110 години од Охридското востание, делегација на Општина Охрид, денеска положи свежо цвеќе на Спомен-обележјето на востаниците во селото Велгошти. Свежо цвеќе...

    Latest news