More

    TAG

    Од ВМРО-ДПМНЕ ги потсетија дека зборуваат за демократија

    Од ВМРО-ДПМНЕ ги потсетија дека зборуваат за демократија, а величаат комунистички диктатор кој ја сотре Албанија

    За лажните европски вредности во ДУИ говори величењето на албанскиот диктатор Енвер Хоџа. Големите демократи од ДУИ го воспеваат комунистичкиот диктатор и жалат за...

    Latest news