More

    TAG

    Од УЈП чекаат одобрување на апликацијата за Андроид телефоните

    Од УЈП чекаат одобрување на апликацијата за Андроид телефоните

    Управата за јавни приходи, ги информира корисниците на апликацијата МојДДВ, дека може да се вратат на напредниот скенер за скенирање на фискални сметки. – Прилагодената...

    Latest news