More

    TAG

    Од СДСМ велат дека опозицијата јавно одбила да учествува во работните групи

    Од СДСМ велат дека опозицијата јавно одбила да учествува во работните групи

    Христијан Мицкоски ѝ должи на јавноста одговори што му кажа на бугарскиот премиер Кирил Петков за време на неговата средба, одговори СДСМ откако денеска...

    Latest news