More

  TAG

  Нова студија открива: Ова овошје може да помогне во намалување на крвниот притисок

  Нова студија открива: Ова овошје може да помогне во намалување на крвниот притисок

  Едно ново истражување покажа дека јадењето банани е поефикасно во намалувањето на крвниот притисок отколку во намалувањето на внесот на сол. Научниците открија дека внесувањето...

  Нова студија открива: Ова овошје може да помогне во намалување на крвниот притисок

  Едно ново истражување покажа дека јадењето банани е поефикасно во намалувањето на крвниот притисок отколку во намалувањето на внесот на сол. Научниците открија дека внесувањето...

  Latest news