More

    TAG

    но пари нема: Резервациите не им платиле на многу сопственици на апартмани во Хрватска

    Сезоната заврши, но пари нема: Резервациите не им платиле на многу сопственици на апартмани во Хрватска

    „Силно ќе застанеме зад нашите членови доколку проблемот со Booking.com остане нерешен. Затоа, ги повикуваме сите кои имаат неплатени трансакции да не контактираат на...

    Latest news