More

    TAG

    но не преживеало

    Мароканските спасувачи доцна попладнето успеаја да го извлечат петгодишното момче кое пет дена беше заробено во бунар, но не преживеало

    Мароканските спасувачи доцна попладнето успеаја да го извлечат петгодишното момче кое пет дена беше заробено во бунар, но не преживеало, соопшти кралската палата. Веднаш по...

    Latest news