More

    TAG

    ништо не ме интересира“

    Харис Џиновиќ ја задеваше Мелина по разводот: „Не сме се слушнале, ништо не ме интересира“

    Пејачот Харис Џиновиќ и модната дизајнерка Мелина Џиновиќ ја започнаа својата емотивна врска во 2002 година, оттогаш добија две деца, ќерката Џина и синот...

    Latest news