More

    TAG

    Никој не рече дека ќе останеме во Белорусија

    Никој не рече дека ќе останеме во Белорусија

    Рускиот претседател Владимир Путин не му ветил ништо официјално на неговиот колега Емануел Макрон дека „нема да има ескалации“ во Украина, како што претходно...

    Latest news