More

    TAG

    Независниот Синдикат на управата за водење на матични книги утре ќе реализира протестен марш поради поради молкот од управата и Министерството за правда

    Независниот Синдикат на управата за водење на матични книги утре ќе реализира протестен марш поради поради молкот од управата и Министерството за правда

    Независниот Синдикат на управата за водење на матични книги утре во периодот од 14 до 17 часот ќе реализира протестен марш поради  поради молкот...

    Latest news