More

    TAG

    неврем во Хрватска

    Хрватските власти со апел: Не одете на пат: Падна речиси метар снег, а ќе продолжи да паѓа. Ураганска бура!

    Во поголем дел од земјава е претежно облачно, во внатрешниот дел се уште паѓа снег, долж Јадранот врне дожд, каде што се уште дува...

    Latest news