More

    TAG

    Науката тврди дека после оваа година следат најмногу разводи

    Науката тврди дека после оваа година следат најмногу разводи

    Тим од Универзитетот во Берн во Швајцарија проучувал 165.000 возрасни лица во Велика Британија и во 15 други земји, кои биле прашани колку се...

    Latest news