More

    TAG

    Научниците стравуваат дека Антарктикот ќе стане радијатор наместо ладилник на планетата

    Научниците стравуваат дека Антарктикот ќе стане радијатор наместо ладилник на планетата

    „Поразителните“ записи на Антарктикот мора да се сфатат посериозно поради нивните „каскадни“ глобални влијанија, предупредија група научници побарани од британското Министерство за надворешни работи...

    Latest news