More

    TAG

    националната албанска авиокомпанија

    Судот нареди делумно заплена на имотот на Ер Албанија, националната албанска авиокомпанија

    Судот нареди делумно заплена на имотот на Ер Албанија, националната албанска авиокомпанија, пишува албанскиот портал Ора њуз. Според информацијата, компанијата е санкционирана поради неподмирени долгови. Не...

    Latest news