More

    TAG

    Најтопло утрово во соседна Виница

    Најтопло утрово во соседна Виница

    До 8.30 часот со измерени 0 степени Целзиусови утрово е најстудено во Берово, додека најтопло со 8 степени е во соседна Виница која е...

    Latest news