More

    TAG

    Најтешките пожари во последните 18 години во бразилскиот Амазон

    Најтешките пожари во последните 18 години во бразилскиот Амазон

    Бразил забележа најголем број пожари во амазонската шума во тој месец од 2004 година и апсолутен рекорд за регионот Сарадо, според официјалните податоци објавени...

    Latest news