More

    TAG

    најавува ВМРО-ДПМНЕ

    Нови наставни програми и нов концепт за образованието, најавува ВМРО-ДПМНЕ

    Погрешната и девастирачка политика на СДСМ и ДУИ во овој момент води само до избори. А, за избори покрај реалноста која потврдува дека во...

    Latest news