More

    TAG

    најави дека почнува да го решава проблемот со изградба на воени бродови

    Анушиќ ги придружуваше војниците до Косово, најави дека почнува да го решава проблемот со изградба на воени бродови

    Министерот за одбрана и вицепремиер Иван Анушиќ го придружуваше 40-от контингент хрватски војници (HRVCON) во операцијата за поддршка на мирот во Република Косово. Анушиќ...

    Latest news