More

    TAG

    најави Андоновски од ВМРО-ДПМНЕ

    Ќе има измени во Министерството за политички систем, најави Андоновски од ВМРО-ДПМНЕ

    „Спорт во рамки на канцелариите нема да се практикува, постојат спортски сали за тоа. Вториот дел мене како правник ми пречи тоа што ова...

    Latest news