More

    TAG

    На северот на Косово

    На северот на Косово, на некои новопоставени табли се нацртани имиња на места на албански јазик

    На некои двојазични табли на северот на Косово се насликани имиња на места на албански јазик. За неполни 24 часа по поставувањето на двојазичните табли...

    Latest news