More

    TAG

    НА ЕВРОПА Ѝ СЕ ПРЕДВИДУВА РЕЦЕСИЈА ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА

    НА ЕВРОПА Ѝ СЕ ПРЕДВИДУВА РЕЦЕСИЈА ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА

    Економските експерти се загрижени за ризикот од рецесија во европските земји до крајот на 2024 година, покажуваат резултатите од кварталното истражување објавено денеска од...

    Latest news