More

    TAG

    Муцунски вели дека принципот е нарушен во 2016 година од ДУИ

    Муцунски вели дека принципот е нарушен во 2016 година од ДУИ

    Принципот победник со победник не важи за ВМРО-ДПМНЕ затоа што истиот е веќе нарушен од страна на ДУИ во 2016 година, како и дека...

    Latest news